U par reči o prezentaciji sela Sedlara...

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu za sada čine Boban Milošević (autor većine fotografija) i Dejan Živojinović (Webmaster sajta), a pomoć pružaju Vesna Stajić (autor većine tekstova) i Goran Dimitrijević.

Naši ambasadori fudbala

Posted in Aktuelno 2006

01.oktobar 2006.

Sedlarske fudbalske snage

  Nekoliko mladih Sedlaraca ostvaruje dobre rezultate u fudbalu u visokim rangovima takmičenja. Braća Nikodijević- Saša i Slađan, kao i Dalibor Tošić, igraju za Fudbalski klub ,,Radnički'' Svilajnac koji se takmiči u Pomoravskoj zoni, Miloš Radojević igra za FK ,,Jedinstvo'' iz Paraćina koji se takmiči u Srpskoj ligi- Istok, dok Marko Popović igra za FK ,,Maribor'' iz Maribora koji je u slovenačkoj Prvoj ligi.
  Zanimljivo je napomenuti da je Slađan Nikodijević uglavnom najmlađi igrač na terenu sa 16 godina, ali često briljira. O rezultatima njihovih fudbalskih klubova i njihovim ličnim uspesima redovno izveštavaju sportski listovi "Sportski žurnal'' i "Sport''.

Vesna M. Stajić

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži