U par reči o prezentaciji sela Sedlara...

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu za sada čine Boban Milošević (autor većine fotografija) i Dejan Živojinović (Webmaster sajta), a pomoć pružaju Vesna Stajić (autor većine tekstova) i Goran Dimitrijević.

Viktory pobednik

Posted in Aktuelno 2006

17.septembar 2006.

Na prvenstvu Srbije za nemačke ovčare

  U organizaciji Asocijacije nemačkih ovčara Jugoslavije (ANOJ) u Pančevu je 17. septembra 2006. godine održano Prvenstvo Srbije za nemačke ovčare. Na ovom šampionatu u konkurenciji radnih mužjaka pobedio je pas Viktory von Lesars Hof iz odgajivačnice ,,Sedlarska'', što je veliki uspeh za vlasnika ove odgajivačnice Dragana Miloševića-Princa i Sedlare uopšte. Zahvaljujući ovom rezultatu odgajivačnica ,,Sedlarska'' svrstava se među najuspešnije u zemlji, a pas Viktory von Lesars Hof među najbolje mužjake u ovom delu Evrope.
  Mužjake je na izložbi ocenjivao nemački sudija Hanz Ludger Goke, a ženke Volfgang Babillon. Više podataka o ovom dešavanju možete naći na sajtovima www.sedlarska.ch i www.anoj.org.yu.

pripremila V.M.S.

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži