U par reči o prezentaciji sela Sedlara...

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu za sada čine Boban Milošević (autor većine fotografija) i Dejan Živojinović (Webmaster sajta), a pomoć pružaju Vesna Stajić (autor većine tekstova) i Goran Dimitrijević.

Biologija nekad i sad

Posted in Aktuelno 2007

15.mart 2007.

Unapređenje nastave u osnovnim školama Resave

  U Osnovnoj školi "Branko Radičević" u Sedlaru, u okviru seminara "Multimedijalna MZ i aktivna nastava", pred svojim đacima, direktorima i stručnim saradnicima svih osnovnih i srednjih škola u Donjoj Resavi, nastavnik Miroslav Lukić održao je neobičan čas biologije.
  Prvi deo časa ,,tekao" je kao i pre tri ipo decenije, kada su kao ,,očigledno sredstvo" služile presovane biljke, preparirane životinje, slike i grafikoni, a drugi uz pomoć najnovijih elektronskih učila, simulacijama rada organa živih bića i slično.
  Ocenjeno je da su uspešne inovacije nastave u ovoj uglednoj školi dobar primer drugima.

Gojko M. Zorić
"Večernje novosti", 15. mart 2007.

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži