U par reči o prezentaciji sela Sedlara...

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu za sada čine Boban Milošević (autor većine fotografija) i Dejan Živojinović (Webmaster sajta), a pomoć pružaju Vesna Stajić (autor većine tekstova) i Goran Dimitrijević.

Turistička organizacija opštine Svilajnac

Posted in Aktuelno 2007

12.januar 2007.

  Turistička organizacija opštine Svilajnac u saradnji sa Opštinskom upravom opštine Svilajnac formirala je Komisiju za kategorizaciju soba, stanova i kuća za izdavanje za privatni smeštaj i seoski turizam u sastavu:

1. Saša Stojanović iz Svilajnca, v.d. direktora TOOS-a,

2. Olivera Stanojević iz Svilajnca, dipl. pravnik i

3. Elizabeta Filipović, dipl. ing. arh.

  Zadaci ove Komisije su kategorizacija soba, stanova i kuća u cilju podsticaja uslova za prihvat i boravak turista, kao i opšte unapređenje turističke ponude i smeštaja u opštini Svilajnac.

  Formiranjem ove Komisije stvaraju se uslovi da se naši građani bave seoskim turizmom kao osnovnom ili dopunskom delatnošću.

  Kategorizacija soba, stanova i kuća vršiće se na osnovu Zahteva za kategorizaciju koji se podnosi Turističkoj organizaciji opštine Svilajnac. Zahtev za kategorizaciju možete preuzeti u vašim mesnim kancelarijama ili u Turističkoj organizaciji opštine Svilajnac.

Za dodatne informacije obratite se Turističkoj organizaciji opštine Svilajnac

osoba za kontakt je Saša Stojanović, v.d. direktora TOOS-a

( Tel. 035/325-435; Faks 035/325-435; mob. 064/17-50-351, e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. )

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži