U par reči o prezentaciji sela Sedlara...

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu za sada čine Boban Milošević (autor većine fotografija) i Dejan Živojinović (Webmaster sajta), a pomoć pružaju Vesna Stajić (autor većine tekstova) i Goran Dimitrijević.

Osvetljeno fudbalsko igralište u Sedlaru

Posted in Aktuelno 2008

20.april 2008

Zajednička akcija fudbalera Sedlara i GG Pokret za Svilajnac
OSVETLJENO FUDBALSKO IGRALIŠTE
  Na inicijativu Fudbalskog kluba ,,Mladi borac" Sedlare i sekretara Bobana Miloševića na fudbalskom terenu u Sedlaru urađeno je osvetljenje. Projektant je ,,Sima" d.o.o, a izvođač radova koji su započeti 20. aprila D.O.O. ,,Marinko" Svilajnac. Postavljeno je šest stubova sa po tri reflektora od po 400w ukupne jačine 7200 vati i planira se pojačavanje na 10000w. Reflektori su pušteni u rad 9. maja kada je odigrana revijalna fudbalska utakmica između ekipa ,,Radnički" Svilajnac i ,,Mladi borac" Sedlare sa početkom u 20.30h pred nekoliko stotina gledalaca.

Radovi na osvetljavanju fudbalskog terena u Sedlaru koštali su oko 4 000 evra, a finansijer je Grupa građana "Pokret za Svilajnac".

Bobinac

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži