U par reči o prezentaciji sela Sedlara...

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu za sada čine Boban Milošević (autor većine fotografija) i Dejan Živojinović (Webmaster sajta), a pomoć pružaju Vesna Stajić (autor većine tekstova) i Goran Dimitrijević.

Sedlarci prvaci u malom fudbalu

Posted in Aktuelno 2008

16.maj 2008.

Sportska takmičenja u OŠ ,,Branko Radičević" u Sedlaru

U Osnovnoj školi ,,Branko Radičević" Sedlare 16. maja su održani tradicionalni sportski susreti đaka od prvog do četvrtog razreda iz šest područnih odeljenja i matične škole. Na takmičenju je učestvovalo oko 150 učenika, a nadmetali su se u malom fudbalu-dečaci, između dve vatre-devojčice, u nadvlačenje konopca ekipno i u trčanju po razredima.

Prvo mesto u malom fudbalu osvojili su dečaci iz Sedlara igrajući u finalu protiv Đurinca, a u disciplini između dve vatre prvo mesto pripalo je devojčicama iz Troponja. U nadvlačenju konopca pobedila je ekipa iz Roande. Najviše prvih mesta u takmičenju u trčanju na 40 i 60 metara zauzeli su učenici iz Subotice.

Đaci škole u Sedlaru ostvarili su zapažene rezultate i na ,,Krosu RTS-a kroz Srbiju" održanom u parku ,,Bojača" u Svilajncu. Maja Radovanović, učenica sedmog razreda zauzela je treće mesto, Goran Nićiforović iz osmog razreda drugo mesto, a Saša Živković, učenik sedmog razreda, prvo mesto.

Vesna M. Stajić

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži