U par reči o prezentaciji sela Sedlara...

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu za sada čine Boban Milošević (autor većine fotografija) i Dejan Živojinović (Webmaster sajta), a pomoć pružaju Vesna Stajić (autor većine tekstova) i Goran Dimitrijević.

Proglas

Posted in Aktuelno 2009

05.oktobar 2009.

Saveta MZ Sedlare i Fonda za očuvanje čovekove okoline opštine Svilajnac

deponija 2009 19 20130702 1354414341  Poštovani sugrađani, Mesna zajednica Sedlare je u saradnji sa Fondom za zaštitu i unapređenje čovekove okoline opštine Svilajnac, pod okriljem akcije OČISTIMO SVILAJNAC, sanirala deponiju smeća u Sedlaru. Molimo Vas da ubuduće kontrolisano odlažete smeće SVAKIM RADNIM DANOM OD 11 i 30 do 15 i 30 časova. Za kontrolu odlaganja smeća je zadužen pomoćni radnik Milić Saša u Mesnoj kancelariji Sedlare, tel.818-101. Ukoliko niste u mogućnosti da ispoštujete ovaj termin, molimo Vas da se obratite šefu Mesne kancelarije Sedlare radi dogovora.

  POTREBNO JE SAMO MALO NAPORA DA PROMENIMO NAVIKE, MISLIMO DUGOROČNO, RADIMO ZA DOBRO SVIH NAS I NAŠOJ DECI OSTAVIMO U NASLEĐE ZDRAVU ŽIVOTNU SREDINU!

  Prijavite nesavesno ponašanje svojih sugrađana KOMUNALNOJ INSPEKCIJI na broj 035-312-012 lokal 131 ili šefu Mesne kancelarije Sedlare, Predragu Stevanoviću.

Savet Mesne zajednice Sedlare

Fond za zaštitu i unapređenje čovekove okoline

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži