U par reči o prezentaciji sela Sedlara...

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu za sada čine Boban Milošević (autor većine fotografija) i Dejan Živojinović (Webmaster sajta), a pomoć pružaju Vesna Stajić (autor većine tekstova) i Goran Dimitrijević.

Sport, septembar 2012

Posted in Aktuelno 2012

Septembar 2012

mladi borac sep2012 3 20130702 15543224431. Marko Popović i Miloš Radojević igraju uspešno za "Radnički" iz Svilajnca na startu nove sezone u Srpskoj ligi Istok,

2. Fudbalski klub "Mladi Borac" iz Sedlara posle dužeg vremena ponovo se takmiči u opštinskoj ligi Svilajnac u kategoriji seniora i već drugu godinu veoma uspešno i u kategoriji pionira, koja je na startu prvenstva promovisala novu garnituru dresova u kojoj će nastupati u novoj sezoni.

Više fotografija u foto galeriji...

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži