U par reči o prezentaciji sela Sedlara...

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu za sada čine Boban Milošević (autor većine fotografija) i Dejan Živojinović (Webmaster sajta), a pomoć pružaju Vesna Stajić (autor većine tekstova) i Goran Dimitrijević.

Februar 2012.

Posted in Aktuelno 2012

Februar 2012.

poklade sedlare-2012 05 20130226 1581273243Sedlare je okovano ledom. Zbog niskih temperatura i snežnih padavina O.Š. "Branko Radičević" je zatvorena sledećih nedelju dana a zimske službe čine velike napore da puteve održavaju prohodnim. Mesna zajednica je ranije odredila čistača snega tako da su putevi prohodni.

Lokalna samouprava opštine Svilajnac i Ministarstvo za lokalnu samoupravu je Mesnu kancelariju u Sedlaru opremilo sa priključkom na kablovski internet, kao i novim klima uređajem tako da Sedlarci iz celog sveta mogu da se obrate šefu Mesne kancelarije dirktno elektronskim putem na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i dobiće odgovor u najkraćem roku.

Bobinac

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži