U par reči o prezentaciji sela Sedlara...

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu za sada čine Boban Milošević (autor većine fotografija) i Dejan Živojinović (Webmaster sajta), a pomoć pružaju Vesna Stajić (autor većine tekstova) i Goran Dimitrijević.

Mladi fudbaleri iz Sedlara

Posted in Aktuelno 2012

26. april 2012.godine

fudbaleri april 2012 16 20130702 1228078453Mladi fudbaleri "Mladog Borca" briljiraju i u nastavku prvenstva Pionirske fudbalske lige opštine Svilajnac.

U prvom kolu prolećnog dela Pionirske fudbalske lige opštine Svilajnac mladi fudbaleri "Mladog Borca" pobedili su vršnjake iz ekipe "Mladost" iz Gložana rezultatom 5:1. Golove su postigli: Milosavljević 2x, Miladinović, Mijatović i Nikolić.

Tako su fudbaleri "Mladog Borca" nastavili da rešetaju mreže protivnika, baš kao što su to radili i u jesenjem deli prvenstva...

Pioniri su trenutno jedina ekipa FK "Mladi Borac" koja se takmiči u nekoj zvaničnoj konkurenciji...

Tekst napisao Boban

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži