Kontakt - www.sedlare.org

Izaberite kontakt:

Boban Milošević

Službeni fotograf

Slika kontakta

Adresa

  • Sedlare
  • Srbija

Kontakt

  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • 063-859-0243
  • http://www.sedlare.org/index.php/sajt-autori4x/177-bobinac-tekst.html

Ostale informacije

Boban Milošević iz Sedlara, rođen je 13.marta 1970.godine i završio srednju mašinsku školu u Svilajncu. Idejni je pokretač sajta www.sedlare.org.yu. Surfujući internetom, dok je sa porodicom bio na privremenom radu i boravku u Francuskoj, nailazio je na slične prezentacije i odlučio da nešto nalik tome pokrene u svom selu. Oženjen je Nikolinom sa kojom ima ćerku Jelenu i od nedavno sina Mihajla. Autor je skoro svih novijih fotografija na sajtu....

Kontakt forma

Pošaljite elektronsku poruku. Sva polja označena zvezdicom * moraju biti unešena.

Uvodne napomene

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu trenutno čine Boban Milošević i Dejan Živojinović. Boban sakuplja fotografije i tekstove a Dejan od prikupljenog materijala oblikuje prezentaciju. Neprocenjiva je pomoć koju pruža Vesna Stajić kada je u mogućnosti, zbog profesionalnih obaveza u Kragujevcu. Oko sportskog dela informacija veliku pomoć pruža Goran Dimitrijević, Dile.

  Sajt je ušao u desetu godinu svog postojanja. Za sada možete pogledati istorijat sela, škole, zem. zadruge i veterinarske stanice a tu su i foto galerije sa oko 5.000 fotografija vezanih za selo, školu, fudbalere i najnovije fotografije i video spotovi snimljeni tokom ove godine.

  Trenutno, a i u narednom periodu, moguće je da se podkrade po neka greška na sajtu. Razlog je prebacivanje celog sadržaja sajta sa starog servera i adrese na ovu trenutnu. Kao što je većini poznato yu domen je zamenjen internacionalnim domenom org pre noliko godina. Posao oko nalaženja grešaka nije mali, sajt sadrži oko 26.000 fajlova a najveći deo od tog broja su fotografije, preko 10.000 velikih i malih fotografija zajedno. Pored velikog broja fajlova greške su moguće i sa ispravnošću pojedinih linkova, problem je takođe vezan za zamenu domena kod sajtova koji su linkovani na našem sajtu, za šta nismo u mogućnosti da vršimo ispravke. Zamolio bih svakoga ko neku od ovih grešaka primeti da javi na adresu webmastera sajta a može i preko kontakt stranice novog dela sajta.