Kontakt - www.sedlare.org

Izaberite kontakt:

Goran Dimitrijević

Saradnik

Slika kontakta

Adresa

  • Sedlare
  • Srbija

Kontakt

  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • 063-614-787
  • http://www.sedlare.org/index.php/sajt-autori4x/178-goran-dile-tekst.html

Ostale informacije

Rođen sam 1961.godine i živim u Sedlaru. Po zanimanju sam ekonomista i radim u "Salonu nameštaja Pomoravlje". Jedan sam od autora sajta o Sedlaru i dela fotografija na sajtu. Kao i ostalim autorima sajta o našem mestu, dobrodošla je svaka pomoć oko uređenja naših stranica, kako bi naše Sedlare što bolje predstavili na Internetu. Pozdravljam sve posetioce naše web prezentacije.

Kontakt forma

Pošaljite elektronsku poruku. Sva polja označena zvezdicom * moraju biti unešena.

Uvodne napomene

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu trenutno čine Boban Milošević i Dejan Živojinović. Boban sakuplja fotografije i tekstove a Dejan od prikupljenog materijala oblikuje prezentaciju. Neprocenjiva je pomoć koju pruža Vesna Stajić kada je u mogućnosti, zbog profesionalnih obaveza u Kragujevcu. Oko sportskog dela informacija veliku pomoć pruža Goran Dimitrijević, Dile.

  Sajt je ušao u desetu godinu svog postojanja. Za sada možete pogledati istorijat sela, škole, zem. zadruge i veterinarske stanice a tu su i foto galerije sa oko 5.000 fotografija vezanih za selo, školu, fudbalere i najnovije fotografije i video spotovi snimljeni tokom ove godine.

  Trenutno, a i u narednom periodu, moguće je da se podkrade po neka greška na sajtu. Razlog je prebacivanje celog sadržaja sajta sa starog servera i adrese na ovu trenutnu. Kao što je većini poznato yu domen je zamenjen internacionalnim domenom org pre noliko godina. Posao oko nalaženja grešaka nije mali, sajt sadrži oko 26.000 fajlova a najveći deo od tog broja su fotografije, preko 10.000 velikih i malih fotografija zajedno. Pored velikog broja fajlova greške su moguće i sa ispravnošću pojedinih linkova, problem je takođe vezan za zamenu domena kod sajtova koji su linkovani na našem sajtu, za šta nismo u mogućnosti da vršimo ispravke. Zamolio bih svakoga ko neku od ovih grešaka primeti da javi na adresu webmastera sajta a može i preko kontakt stranice novog dela sajta.